SC Detailing tarjoaa kattavat ja korkeatasoiset autopesupalvelut Helsingissä ja Vantaalla.  Yrityksemme kantavia voimavaroja vuosien varrella on ollut laadukas ja ammattitaitoinen työjälkemme, josta emme tule tinkimään, alan kovasta kilpailusta huolimatta. Pitkä, antoisa ja määrätietoinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa takaa korkealaatuisen ja ammattitaitoisen palvelutason säilymisen.

SC Detailing tunnettiin aikaisemmin nimellä Shining Center, joka perustettiin vuonna 1993. Tästä asti toimintamallimme on ollut tarjota parasta mahdollista palvelua ja korkeatasoista laatua kaikilla osa-alueilla.

Yrityksemme kantavia voimavaroja vuosien varrella on ollut laadukas ja ammattitaitoinen työjälkemme, josta emme tule tinkimään, alan kovasta kilpailusta huolimatta.

Pitkä, antoisa ja määrätietoinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa takaavat korkealaatuisen ja ammattitaitoisen työryhmän ja palvelutason säilymisen.

Autoilun erikoisliike, josta saat kaikki mitä autosi tarvitsee. Kaikki työt tehdään asianmukaisesti ja tyytyväistakuulla!