info@scdetailing.fi

Helsinki 010 322 6779 Vantaa 010 322 6770

Kestopinnoite

SC Detailing – Auton kestopinnoitukset ammattitaidolla Helsingissä ja Vantaalla

Kestopinnoitteiden avulla saat pitkäaikaisen suojan autollesi. Olemme alle listanneet suosituimpia käyttämiämme kestopinnoitteita sekä niiden ominaisuuksia.

Silver ONE alk.  HA 180 €  / PA / SUV  200 €

Silver One antaa erittäin pitkäkestoisen ja vahvan suojan lakkapinnoille joka estää ulkopuolisten tekijöiden kuten UV-valon, tiesuolan, liuotusaineiden ja kosteudesta johtuvan hapettumisen aiheuttamat haittavaikutukset lakkapinnalle. Tuote antaa lakkapinnan hengittää ja soveltuu siksi myös uusille ja juuri uudelleen lakatuille ajoneuvoille joiden lakkapinta ei ole vielä täysin kovettunut.

Silver One soveltuu käytettäväksi kaiken tyyppisillä lakka- ja maalipinnoilla mukaan lukien gelcoat ja antaa tehokkaan suojan normaaleissa käyttöolosuhteissa / hoidolla kestäen aina 12 – 15 kuukautta. Silver One kestopinnoitteet eivät vaadi mitään erityistä hoitoa. Ainoastaan ensimmäisen 2 viikon aikana tulee välttää pesua voimakkailla kemikaaleilla, vesipesu voidaan suorittaa (kovettumisaika).

Silver pinnoitteiden ominaisuuksiin kuuluu hyvä kemikaalien sietokyky. Käsittely suoritetaan osittain koneellisesti sitä varten suunnitellulla laitteella. Käsittelystä annetaan kirjallinen takuutodistus ja hoito-ohjeet.

Jatkokäsittely / tarkastus vuoden jälkeen pinnoituksesta.

Kenotek Kenolon Ceramic Shield  alk. 450 €

Kenolon Ceramic Shield V1 on SiO2 (piioksidi) pohjainen premium-luokan pinnoite. Se on suunniteltu vastaamaan korkeimpia ammatillisia vaatimuksia.

Sen ainutlaatuinen koostumus se tekee maalipinnasta vähemmän naarmuuntuvan ja ylläpidon kannalta paljon helpomman. Sen on erittäin vastustuskykyinen säälle ja monille kemikaaleille.

Kun perinteinen vahat ja kiilloitusaineet ovat verrattain alttiina vahvasti emäksisille puhdistusaineille ja mekaaniselle kitkalle, Kenolon Ceramic Shield ylläpitää optimaalisen vaikutuksen kuukausia. Se kovettuu maalipinta enintään 9 tunnissa.

Koostumus ehkäisee mahdollisia naarmuja ja alentaa korirakenteen kuormitusta. Asianmukaisella hoidolla tämä pinnoite voi helposti tarjota yli 3 vuotta kestävän suojauksen.

Kenotek Coat ’It Force² keraaminen pinnoite 5 v takuulla alk. 790e

Kenotek Coat ’It Force² sisältää 2-komponenttikäsittelyn ajoneuvoille. Se antaa 9H kovuuden autolle. Force²: llä on erinomainen laatu.  Force²: n käyttöikä on 5 vuotta kun jälkihoito on suoritettu oikein.  Se antaa silkin sileän pinnan autolle.

Ominaisuudet:
● 9H kovuus
● Tarttumaton vaikutus
● Sileät pinnat minimoivat mikro naarmuja
● Parempi vastustuskyky vesitahroja vastaan
● Kesto 60 kuukautta
● Silkkisen sileät pinnat

ZviZZer CERAMIC COAT kestopinnoite, takuu 3-vuotta alk. 560 €

ZviZZer CERAMIC COAT edustaa uuden sukupolven keraamisia pinnoitteita, joka tarjoaa optimaalisen suojan sääolosuhteilta, korroosiolta ja voimakkaalta kemikaalilta. Erinomainen toimivuus kaikilla maalatuilla pinnoilla.

ZviZZer CERAMIC COAT 5 on markkinoiden korkealaatuisin kaksikerroksinen keramiikkapinnoite tarjoten peräti viiden vuoden suojan maalipinnalle. Kestopinnoite sisältää pohjustusaineen BASE COAT, joka levitetään vähintään kahteen kertaan auton maalipinnalle. Jokainen levitettävä kerros lisää maalin kestävyyttä ja estää naarmuuntumista. BASE COAT on aina päällystetty CERAMIC COAT 5:llä, joka on hydrofobinen päällyskerros. Se on kehitetty nostamaan vettähylkivää vaikutusta sekä estämään vesitahroja pinnoitteella. CERAMIC COAT 5 levitetään heti BASE COATin jälkeen.

CERAMIC COAT 5 tarjoaa uskomattoman suojan auton maalipinnalle ja tuotteelle annetaan 3 vuoden takuu. Tuote kestää voimakkaita kemikaaleja, ja se voidaan poistaa vain kiillotuskoneella.

Tuote voidaan asentaa myös käytettyihin autoihin, mutta silloin auton maalipinnat pitää ensin kiilloittaa.

INNO CERAMIC 2000 UHTFT 3 vuoden korkeakiiltoinen takuupinnoite alk. 510 €

Yksikomponenttinen nanokeraaminen takuupinnoite ajoneuvojen maalipinnalle. Innovatiivisen Ultra Hard Thin Film -teknologian (UHTFT) ansiosta muodostaa kovan ja maalipintaa erinomaisesti suojaavan keraamisen pinnoitteen. UHTFT-teknologialla saavutetaan erinomainen veden helmeily, korkea ja syvä kiilto, hapettumiselta, kemikaaleilta ja UV-valolta suojaava vaikutus sekä hyvä pinnan puhdistuvuus.

Kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin
• Korkeakiiltoinen
• Antaa UV-suojan
• Erinomainen kemikaalinkesto
• Erinomainen veden helmeily
• Likaa hylkivä
• Kestävä
• Anti-Graffiti -ominaisuus
• UHTFT-teknologia (Ultra Hard Thin Film Technology)

INNO PRO COAT SiO2 1 vuoden keraaminen takuupinnoite alk. 180 €

Nopea, turvallinen ja helppokäyttöinen keraaminen takuupinnoite auton pinnoittamiseksi. INNO PRO COAT SiO2 takuupinnoite on nopea, turvallinen ja helppokäyttöinen keraaminen pinnoite auton pinnoittamiseksi. INNO PRO COAT SiO2 antaa erinomaisen maalipinnan kiillon, vedenhelmeilyn ja pitkäkestoisen suojan. Sopii myös moottoripyörille.

Tutustu myös maalinsuojakalvoon.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

SC Detailing

SC Detailing Vantaa
Ohtolankatu 6, 01510 Vantaa
010 322 6770 tai Whatsapp

SC Detailing Helsinki
Aamuruskontie 6, 00750 Helsinki
010 322 6779 tai Whatsapp

Ma – To 08.00 – 17.00
Pe 08:00 – 16:00