SC Detailing asentaa LLumar PPF -maalinsuojakalvot ja kiveniskuteipit Helsingissä ja Vantaalla

USA:ssa valmistettu suorituskykyinen LLumar® -maalinsuojakalvo suojaa auton lakkapintaa tien roskilta ja naarmuilta. LLumar-tuotteet ovat tunnettuja huomiota herättävästä ulkonäöstään ja kestävyydestään. LLumar-maalinsuojakalvolla autostasi huolehtiminen on helppoa. Voit pestä, vahata ja kunnostaa autoasi tavalliseen tapaan. Millä tahansa ajatkin, LLumar-maalinsuojakalvo on paras vaihtoehto pitää autosi parhaimmillaan.

Lumar PPF -maalinsuojakalvo on optisesti kirkas polyuretaanikalvo maalipinnan suojaukseen. Sillä voidaan suojata maalipinta kiveniskeymiltä, tiesuolalta ja muilta liikenteen vaaroilta. Auto säilyttää kiiltonsa ja näyttää uudelta pidempään.

Mahdolliset naarmut kalvon pinnassa korjaantuvat kuin itsestään lämmön vaikutuksesta. Myös lämmin vesi palauttaa naarmuuntuneen kalvon takaisin kiiltäväksi. Kalvon UV-suojaus estää haalistumisen pysyen kirkkaana. LLumar PPF-kalvo ei harmaannu, vaikka siihen roiskuisi bensiiniä tai muita liuottimia.

Kalvossa on laadukas ja pitkäkestoinen liima, joka pitää kalvon paikoillaan kovemmassakin kyydissä. Silti PPF on tarvittaessa helppo poistaa ilman liimäjäänteitä. Tuote on verrattain helppo käsitellä, se taipuu kulmien yli ja on paksumpi kuin muut markkinoilla olevat kalvot. Auto voidaan pestä ja vahata kevytvahalla kuten ilman kalvoa.

Kiveniskuteippaus

Llumarin PPF kiveniskuteippi on erittäin joustava erikoislaminaatti, joka muotoutuu ajoneuvojen pintoihin estäen maalipinnan vaurioitumisen.

Kiveniskusuojat ovat kestäviä, erikoisvalmisteisia teippejä, joita käytetään esimerkiksi puskurin, konepellin, peilien ja muiden auton osien suojaamiseen. Suojateipit ovat väritykseltään pääasiassa läpinäkyvinä, jolloin ne voidaan asentaa huomaamattomasti auton eri osiin.

Kestävissä kiveniskuteipeissä on itsekiinnittyvä liimapinta, joka mahdollistaa teipin tehokkaan kiinnittymisen. Teippi ei kuitenkaan jätä maalipinnalle tahmeaa kalvoa, vaan on poistettavissa siististi ja helposti.

Laadukkaat suojateipit kestävät vuosia.

MB 170 S käsittelyssä. Pinta myllytettiin ja päälle Zvizzer Ceramic Coat 36 kk takuulla

#mb #mercedesbenz #ZviZZer
#routec
...

21 2

Toyota Hiluxiin tehtiin 2step myllytys ja päälle ZvizzerPaintCeramicCoat
Varaa aika oman autosi käsittelylle hyvissä ajoin ennen talvea❄️❄️

#Zvizzer #ceramiccoating #toyota
...

18 1

Golfiin tehtiin 2step myllytys ja päälle ZvizzerPaintCeramicCoat 36 kk takuulla.
Lasit tummennettiin Llumarin kalvoilla.

#zvizzer #llumar #ceramiccoating #vwgolf #vw #routec
...

16 0

Uusi Tesla Model Y käsittelyssä.
Pintaan ZvizzerPaintCeramicCoat ja keulaan asennettiin Llumarin PPF
#zvizzer #llumar #ppf #tesla #routec
...

27 3

Tuliko autoosi naarmuja pienestä osumasta? Tämäkin fiksattiin pelkällä myllytyksellä, joka on vain murto-osa maalamon tekemästä korjauksesta! Aina ei ihan syvimpiä jälkiä saa myllyttämällä pois mutta paljon paremman ja usein lähes huomaamattomaksi👌 emme käytä mitään peittäviä aineita, vaan naarmut poistetaan myllytyksellä. #kotimainen #kotimainenyritys #suomi #autopesula #autodetailing #cardetailing #carfix #carwash #helsinki #vantaa #tikkurila #kiillotus #myllytys #zvizzerfinland #zvizzer_polishing_system ...

20 1